Skip links

Yönetim Kurulu Başkanının Mesajı


Evet, tam 19 yıl oldu, büyük tecrübelerin kazanıldığı, yaşayarak tecrübe ettiğim 19 yıl… Vefakâr, birbirine kenetlenmiş, başarıya inanmış, güven çerçevesinde bir avuç insan ile yola çıktım. İlk gün bu yolun uzun ve zorlu olacağını biliyordum. Kendime ve ekibime güvenerek tüm zorlukları birlikte yönettik.

Ben Sweetland in dediği gibi, baş+arı: ‘’Baş’’ olmak için ‘’arı’’ gibi çalışmak gerekir. Çok çalıştım, çalışmaya devam ediyorum. Bu yolculuğuma eşlik eden ekip arkadaşlarıma da ‘’hayallerim büyük sizde büyük hayaller kurun birlikte başaracağız’’ dedim. Zorluklarla karşılaştığımızda, çalışma arkadaşlarıma dediğim gibi, ‘’Karanlık bir tünele giriyoruz kemerleri bağlayın, ancak unutmayınız ki hiçbir durum/olay uzun süre kötüye gitmez, sabır gösterin azminizi kaybetmeyin güneş doğduğunda biz orada olacağız’’. ‘’Deniz dalgalanıyor kaptan dümenin başına geçiyor’’ der kolları sıvardım. Bugün geldiğimiz noktada gemiye birçok kaptan eşlik ediyor. Hepsine minnettarım, teşekkürler…

Geçmişe baktığımda, sahip olduğum tüm kazanımların, bedeli ödenmiş tecrübelerden oluştuğunu görüyorum. Edindiğim tecrübe ve bilgilerimi ekip arkadaşlarıma aktarıp ışık tutmayı ilke edindim. Değerli müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla birlikte, güçlü ilişkiler geliştirdik. Onların desteğiyle var olmanın gururunu yaşıyoruz. Bizim için her biri, aile üyesi.

En büyük fedakârlığı gösteren aileme teşekkür ediyorum. En kıymetli şey zaman ve zamanımın büyük bölümünü onlardan ayrı uzak geçirdim, birçok şeyi kaçırdım belki ama onlar her an yanımdaydı, bunu fazlasıyla hissettim. Değerli ailem iyi ki varsınız, var olun.

Pek tabi, birlikte yol aldığım bana güvenip yanımda olan, olmaya devam eden ve her geçen gün kar topu misali büyüyen, aramıza yeni katılan ekip arkadaşlarım, kâh ağladık kah güldük her şey sizinle güzel, teşekkürler. Her yeni gün, yeni umutlarla başlayıp sağlam adımlarla, inanarak ve birlik olarak yolumuza devam edeceğiz.
Sevgilerimle,

Yönetim Kurulu Başkanı

Bu web sitesi, web deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır.